Tabasco brand Original Red Sauce 350 ml - originele rode Tabasco pepersaus kopen

Tabasco brand Original Red Sauce 350 ml - originele rode Tabasco pepersaus kopen

Tabasco originele rode pepersaus 350ml - Gebruik het op elk gerecht, van Mexicaans tot Italiaans, van zeevruchten tot aan broodbeleg en van ei tot aan de bloody mary cocktail. Deze grote fles Tabasco bevat ruim zes maal de hoeveelheid van de normale flesjes Tabasco.

Tabasco is het exclusieve wereldberoemde merk van diverse pepersauzen met liefde uitgebracht door de Amerikaanse familie Mcllhenny. Tabasco is vernoemd naar een bepaalde pepersoort van de Zuid Mexicaanse staat Tabasco en bestaat in de basis uit volledig gerijpte tabascopepers, zout uit Avery Island en gedestilleerde azijn van hoge kwaliteit.

De tabascopepers, azijn en zout worden drie jaar lang opgeslagen in eikenhouten vaten om te kunnen rijpen alvorens gebruik voor consumptie.

Tabasco is er in diverse varianten te beginnen met de bekendste tradtionele pittige rode pepersaus, de milde groene galapeno, de extreem hete habanero, de gematigd hete rokerige chipotle, de hete chicken wing buffaloo, de hete knoflook pepersaus en de milde, zoete rode pepersaus.

Natuurlijk kan tabasco worden gebruikt in nagenoeg alle gerechten om het pittiger te maken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: Tabasco
  • Model: kruiden-245
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €15,95
  • Excl. BTW: €15,05

Tags: bloody mary cocktail, pepersaus, rode tabasco, tabascopepers