Tabasco Chipotle pepersaus - gerookte jalapeno tabascosaus kopen

Tabasco Chipotle pepersaus - gerookte jalapeno tabascosaus kopen

Tabasco Chipotle pepersaus 57ml - De chipotle versie heeft de rijke rokerige smaak van boven smeulend vuur gerookte rode jalapenopepers en is niet al te heet. De chipotle Tabasco is een dikke saus met het ideale evenwicht in warmte en smaak. Deze natuurlijke smaakmaker is perfect voor het marineren en grillen van biefstuk, varkensvlees, kip en groenten. Het toevoegen van een paar druppels op een gerecht is al voldoende om een heerlijk gegrilde smaak te krijgen, zelfs zonder de grill !

Tabasco is het exclusieve wereldberoemde merk van diverse pepersauzen met liefde uitgebracht door de Amerikaanse familie Mcllhenny. Tabasco is vernoemd naar een bepaalde pepersoort van de Zuid Mexicaanse staat Tabasco en bestaat in de basis uit volledig gerijpte tabascopepers, zout uit Avery Island en gedestilleerde azijn van hoge kwaliteit.

De tabascopepers, azijn en zout worden drie jaar lang opgeslagen in eikenhouten vaten om te kunnen rijpen alvorens gebruik voor consumptie.

Tabasco is er in diverse varianten te beginnen met de bekendste tradtionele pittige rode pepersaus, de milde groene galapeno, de extreem hete habanero, de gematigd hete gerookte chipotle, de hete chicken wing buffaloo, de hete knoflook pepersaus en de milde, zoete rode pepersaus.

Natuurlijk kan Tabasco worden gebruikt in nagenoeg alle gerechten om pittiger te maken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Model: kruiden-232
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €3,95
  • Excl. BTW: €3,73

Tags: chipotle, gerookt, mcllhenny, mexicaans, rode jalapeno, smoked, tabasco